Az időhiány többé
nem lehet kifogás!

Főzzön a sztárséffel!
Jamie Oliver 30 perces ételei
a folyton rohanóknak

Jamie Oliver, a brit szakácsfejedelem legújabb könyvében bemutatja, hogy lehet röpke félóra alatt megfőzni egy komplett menüt anélkül, hogy a minőségből engednénk! Meg fog lepődni, mennyire egyszerű!

Ajánlatunkban Jamie szenzációs újdonsága mellett megtalálja a sztárséf csak nálunk kapható életrajzi kötetét, korábbi könyveit, DVD-sorozatát, továbbá az általa ajánlott ételeket, hozzávalókat és konyhai eszközöket, amelyek az ő otthonából már nem hiányoznak!

Jamie 30 percesek - Finom ételek villámgyorsan

Sok minden miatt halogathatjuk a főzést, fáradtság, hozzá nem értés, vagy épp hozzávalók hiánya miatt, de a leggyakrabban hangoztatott érv kétségkívül az időhiány. Azonban az időhiányban szenvedőknek sem kell nélkülözniük a főzés nyújtotta örömöket! Jamie megmutatja, hogyan készíthetünk el egy teljes menüt röpke 30 perc alatt.
A 30 percesekben olvasható 50 ételsor mindegyikének leírása lényegre törő: semmi hókuszpókusz, csak lendületes, gyors főzés. A főzésnek ez a módszere arról szól, hogy célirányosan használjunk ki minden percet, érezzük jól magunkat, és a konyha nyerje vissza végre azt a funkcióját, amire kitalálták.

[product 22:124039]

Jamie Oliver - A pasi, az ízek, a forradalom

Ki ez a pimasz figura, aki utánozhatatlan zsenialitással alkotja meg a legegyszerűbb alapanyagokból a legfenségesebb ételkölteményeket, és már most legendává vált? Mindenkit arra bátorít, hogy ne gyorsétterembe járjon, hanem ragadjon fakanalat, és csapjon a lecsóba! Jamie felismerte, hogy a gasztronómia nem puszta táplálékbevitelt jelent, de egész kultúrákat is meghatároz. Mert az vagy, amit megeszel… Gilly Smith bemutatja a már fiatalon legendává vált sztár életét és azt, hogyan találta meg az utat több millió ember szívéhez és gyomrához.

A könyv egyedül nálunk, a Shopline törzsvásárlói programjának keretében kapható Magyarországon!

[product 22:116881]

Jamie Oliver

Jamie Oliver

Tudta-e, hogy Jamie Oliver már nyolcévesen főzőcskézett szülei essexi kisvendéglőjében? Később a legnagyobb brit séfekkel dolgozott együtt, majd hazájában a BBC csatornán sugárzott főzőműsoraival nézők millióit hódította meg. Magyarországon először a Spektrum Televízióban bűvölt el bennünket a főzőtudományával, ahol azóta is rendszeresen futnak a műsorai. Nemcsak az átlagos háztartások konyháiban vitt végbe óriási változásokat, hanem társadalmi szinten is: 2006-ban széles körű kampányt indított az angol iskolai étkeztetés egészségesebbé tétele érdekében, valamint saját éttermében, a londoni Fifteen-ben tizenöt hátrányos helyzetű fiatalnak ad munkát. Anglia népszerű sztárszakácsa ma Londonban és Essexben él feleségével és négy gyermekükkel.

Jamie Oliver kincset érő trükkjei könyvekben

A szakácsfejedelem nemcsak a televízióban remekel, hanem könyvekben is összefoglalta kincseket érő tapasztalatait. Az olvasók megismerkedhetnek egyedülálló módszereivel, trükkjeivel, a spanyol, olasz, svéd, marokkói, görög, és francia nemzeti ételek egyszerű elkészítési módjaival akár több nyelven is!

Még több Jamie Oliver
[product 22:86343,22:119641,200:3207596,22:104744]

Filmen a főzés tudománya!

Az „...és egyszerűen csak főzz!”-sorozatban Jamie saját otthonába invitálja a nézőt, ahol barátainak készíti el a finom és gyorsan összedobható ételeket. Van itt minden, ami szem-szájnak ingere: az angol háziasszonyok kedvence, a „Canelloni”, igazi indiai csemegék, laza süteményezés, és még Jamie nagymamája is felbukkan a konyhában!

Teljes lista
[product 82:4755,82:4754,82:11345]

Jamie Oliver hozzávalói

A profi főzésnél nemcsak a módszer a fontos, a hozzávalókon is sok múlik. Ajánlatunkban a sztárséf saját ötletei alapján elkészített különleges fűszerkeverékeket, pestókat, krémeket talál, amelyek a legegyszerűbb vacsorát is maradandó élménnyé varázsolják!

Teljes lista
[product 1000:133361,1000:133375,1000:160533,1000:133368]

Jamie Oliver konyhai eszközök

Jamie konyhájában mindennek megvan a helye, és mindenből a legjobbat találjuk! A praktikus, hordozható hűtőláda a piknikeken elmaradhatatlan vendég, a tésztakészítő szettel pedig olaszokat megszégyenítő ebéddel rukkolhat elő szeretteinek, barátainak!

Teljes lista
[product 1000:144726,1000:144724,1000:156764,1000:156763]
Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára

További információk

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára